Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Te vroeg om een voorspelling voor 2014 te doen

Italië: zaaien van wortelen eindigt in Sicilië

Het zaaien van wortelen op Siciliƫ is voor 90% voltooid. "De situatie ziet er goed uit en de hoeveelheden zijn ongeveer zoals vorig jaar. Het milde weer en de juiste hoeveelheid regen begunstigen de groei, hoewel het te vroeg is een voorspelling voor 2014 te doen." Dit is de verklaring van Massimo Pavan, vicevoorzitter van de New Ispica PGI Carrot Consortium en verkoopmanager voor Pef srl.



Momenteel is de situatie van de Italiaanse markt niet erg dynamisch: "Ondanks de toename van 30% in het gebied Ferrara is de opbrengst lager dan normaal. Het gebied Fucino (Abruzzo) heeft nog steeds veel volumes beschikbaar maar de kwaliteit is niet erg goed, ook vanwege de overvloedige regenval van de vorige periode. Het gebied Fiumucino (Lazio) heeft dezelfde hoeveelheden gemeten als vorig jaar en sommige exploitanten beginnen al te oogsten."

"Er werden grotere volumes naar het buitenland gebracht dan vorig jaar, maar de markt lijkt actiever en dus is de consumptie ook iets hoger. Met het hele seizoen nog voor ons, is het echter te vroeg om voorspellingen te doen."

Contact:
Massimo Pavan
Pef s.r.l.
Tel.: (+39) 0932 951822
Fax: (+39) 0932 952801
Cell.: (+39) 335 1249484
Email: massimop@pefsrl.net
Web: www.pevianifrutta.com / www.pefsrl.net
Publicatiedatum: