Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vos & Overkleeft weer winnaar WK KassieBouwen

In een spannende strijd tussen de vier finalisten van het Van der Ende WK KassieBouwen op zaterdag 23 november hebben Raymond Vos en Leon Overkleeft van het gelijknamige constructietechniek uit Naaldwijk, wederom de felbegeerde Van der Ende WK KassieBouwen bokaal weten te bemachtigen. Zij mochten de prijs in ontvangst nemen uit handen van de Westlandse burgemeester Van der Tak. De gedeelte tweede plaats werd gewonnen door Certhon uit Poeldijk en Luiten Greenhouses uit De Lier. De laatste finaleplaats werd ingenomen door Van der Ende THO uit Oss.

Niet alleen ondernemers en werknemers uit de tuinbouwsector waren aanwezig, maar ook de Westlandse bevolking was massaal afgekomen op dit unieke evenement. Het Van der Ende WK KassieBouwen werd gehouden op het ABC Westland terrein in Poeldijk en is een activiteit van de Stichting de Zaaier, een Westlandse ontwikkelingshulporganisatie.




Winnaars Raymond Vos en Leon Overkleeft (foto gemaakt door Leo van Ruyven)






De deelnemende dames! Een dame van team KUBO uit Monster en twee dames van team Stolze uit Maasdijk.


Opening door Sinterklaas








De opbrengst van het WK KassieBouwen 2013 zal binnen enkele weken bekend gemaakt worden en is geheel bestemd voor de uitbreiding van een dovenschool in Congo, een project dat al sinds 1988 gesteund wordt door Stichting de Zaaier uit Maasdijk. Voor meer informatie over het Van der Ende WK KassieBouwen of Stichting de Zaaier, kijk op www.dezaaier.com

 

 

 
Publicatiedatum: