Horticoop Knappe Koppen Kalender 2014 onthuld tijdens Ledendag

Woensdagavond 20 november is de Knappe Koppen Kalender 2014 voor de zesde keer onthuld. Dit jaar was de onthulling tijdens de ledendag van Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop.

Ledendag
Rond 11 uur verzamelde bijna 300 kwekers zich op het hoofdkantoor van Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop in Bleiswijk. Na een verzorgde ontvangst en welkomstwoord van algemeen directeur Igo Janssen, vertrokken alle leden met acht bussen naar Rotterdam. In de havenstad aangekomen ging iedereen aan boord voor een exclusieve rondvaart door de gehele haven. Tijdens de rondvaart werd genoten van een lunch, een inspirerende toespraak van vicevoorzitter Theo-Jan van Ewijk en van de indrukwekkende wereldhaven.

Het avondprogramma in Monster
Na de rondvaart reden de bussen door naar Monster waar een rondleiding gepland stond bij één van de modernste phalaenopsis kwekerijen van ons land: Opti-Flor. Na de rondleiding was het tijd voor een overheerlijk buffet. Tijdens het buffet sloop de mystery guest van de avond naar binnen. Om 19.00 uur werd de mystery guest op spectaculaire wijze bekend gemaakt: weervrouw Helga van Leur. De weervrouw van RTL4 begon de avond met een unieke lezing waarbij ze ruim 200 kwekers een uur lang inspireerde. Aansluitend verzorgde zij een spectaculaire onthulling die langzaam werd opgebouwd en eindigde in de onthulling van een immens grote kalender. De twaalf Knappe Koppen waren ook aanwezig en stonden natuurlijk in de schijnwerpers. Naast een bos bloemen en een bijzondere vergroting van hun mooiste foto, ontvingen zij uit handde van algemeen directeur van Horticoop Igo Janssen de eerste kalender.De kalender wordt jaarlijks uitgegeven door Horticoop om de sector te promoten. "De kalender draagt de trots van de tuinbouw uit. Dat herkent men. Bovendien zijn het foto's die je durft op te hangen op je bedrijf: het zijn heel mooie, stijlvolle foto's, gemaakt op tuinbouwbedrijven. We komen onze kalenders dan ook in enorm veel kantines tegen." vertelt Johannes Tuinhof, commercieel directeur bij Horticoop. De Knappe Koppen Kalender is door de loop der jaren enorm populair geworden. De dochters vinden het een eer om mee te doen en de twaalf dochters die uiteindelijk de kalender halen, zijn enorm trots. "Niet zo gek als je bedenkt dat de oplage dit jaar ruim 16.000 stuks is en je bijna geen kwekerij meer tegenkomt waar de kalender niet in de kantine hangt!" aldus Johannes Tuinhof.

De foto's op de kalender werden ook dit jaar weer gemaakt door topfotograaf Gerard-Jan Vlekke uit Monster.

Na een luid applaus sloot Igo Janssen, die dag ledendag opende, de dag vol informatie, interactie en inspiratie met mooie woorden af.


Voor meer informatie:

Horticoop
www.horticoop.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven