Gigaset ontwerpt kas-bestendige telefoon

Gigaset heeft een telefoon ontworpen voor de agrarische sector. De R630H PRO kan tegen modder, water en harde schokken en zelfs tegen vochtige omgevingen zoals in een kas is hij bestand. Verder heeft deze telefoon een ruim bereik en is hij ook met handschoenen aan eenvoudig te bedienen.Slim ontwerp
De R630H PRO is zo ontworpen, dat hij past tussen hoofd en schouder, zodat je altijd twee handen vrij hebt voor je werk. Het rubberen oppervlak zorgt voor een stevige grip. De behuizing is sterk genoeg om een val op een betonnen vloer te overleven. Aan de voorkant heeft het toestel een 1,8-inch kleurendisplay en helder verlichte toetsen. Met een vochtige doek verwijder je snel modder, mest en ander vuil zonder het apparaat te beschadigen.

Geen gemiste oproepen
Ook in een lawaaierige omgeving mis je met de Gigaset R630H PRO geen enkel telefoontje meer. Het model kondigt een oproep aan met geluid, licht én trillingen. Zo kun je met een gerust hart de tractor op, ook als je een belangrijk telefoontje verwacht. Heeft een medewerker even de handen vol, dan activeert hij of zij eenvoudig de handsfree functie. De volumeregelaar bevindt zich aan de zijkant in een opvallende contrastkleur. Dus is snel te vinden als een collega tijdens een telefoongesprek ineens de sorteermachine start. Mocht het lawaai echt te hard worden, dan sluit de beller eenvoudig een headset aan.

Bellen zonder onderbreking
De R630H PRO heeft een extra lange stand-bytijd van 310 uur en een maximale gesprekstijd van veertien uur. Medewerkers kunnen het toestel dus de gehele dag bij zich dragen in hun overall, zonder tussentijds te hoeven opladen op het basisstation. Het model heeft voldoende bereik om overal in het tuincentrum heldere gesprekken met collega's of klanten te voeren. Wil je ook vanuit de buitenkwekerij bellen, dan is er een mogelijkheid het bereik nog verder te vergroten met behulp van een repeater.

De Gigaset R630H PRO is nu verkrijgbaar via partnerkanalen in de kleur antraciet. De adviesprijs van de handsets is 109,95 euro exclusief btw. Meer informatie en alle technische specificaties zijn te vinden op www.gigasetpro.nl.

Voor meer informatie over Gigaset: www.gigaset.com/nl.

Voor meer informatie:

LVTPR
Bob Winckels / Moniek Jansink
T 030 65 65 070
E gigaset@lvtpr.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven