Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Modernisering kassen in El Ejido stijgt met 68%

De toekenning van nieuwe vergunningen voor de modernisering van kassen en nieuwe constructies in de gemeente El Ejido is afgelopen jaar gegroeid met 68%, zoals blijkt uit de gegevens van het Ministerie van Landbouw.

Deze aanzienlijke toename van het aantal aanvragen is vooral te danken aan de het feit dat de lokale overheid tal van initiatieven wil stimuleren. Dit om een sector die van vitaal belang is voor de stad – en voor de hele provincie – zoveel mogelijk draaiende te houden.

Er zijn stappen gezet die niet alleen moeten leiden tot meer vergunningaanvragen voor dit jaar, zoals het inschakelen van mechanismen om de procedures voor de verbouwing van agrarische faciliteiten te vereenvoudigen, maar ook tot een blijvende stijging van deze aantallen in 2014. Hiertoe heeft de lokale overheid belangrijke initiatieven gelanceerd, die het ontginnen van bestaande landerijen moet vergemakkelijken.


Bron: fhalmeria.com

Publicatiedatum: