Check-IT App geeft inzicht in kwaliteit arbeid

Een hulpmiddel bij het keuren van de arbeidskwaliteit van medewerkers, geen papier meer in de kas, daar waren veel kwekerijen naar op zoek. Nitea heeft deze wensen geïnventariseerd en Check-IT ontwikkeld waarmee de bedrijfsleider eenvoudig de arbeidskwaliteit kan beoordelen.


 
In samenwerking met een aantal kwekerijen heeft Nitea een handig hulpmiddel ontwikkeld voor het keuren van de arbeidskwaliteit van de medewerkers. De Check-IT app verwerkt de gegevens via wifi waardoor de medewerkers al tijdens hun eerste pauze inzicht hebben in de kwaliteit van de door hen geleverde arbeid.

Denny Threels (Lans):"Ik wilde af van de papieren formulieren waarmee we de arbeidskwaliteit van de medewerkers keurden. Ik heb Nitea vervolgens gevraagd hier over mee te denken en dat heeft geresulteerd in de Check-IT App. Ik bespaar nu veel tijd doordat keuringen direct worden verwerkt en bouw ook nog eens historie op van medewerkers. Zo kan ik eenvoudig de voortgang van de kwaliteit van werken monitoren".

Nitea IT Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen van registratieprogramma's voor arbeid en verpakken in de tuinbouw. Onze producten worden gebruikt door kwekers en telers die voorop lopen in de glastuinbouw.

Voor meer informatie:
Nitea
Raymond van den Berg
raymond@nitea.nl
06-23868518
www.nitea.nl

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven