Van der Waay Machinebouw presenteert nieuwe kasdekreiniger foliekassen.

Na een lange ontwikkelingsfase was het afgelopen maand zover om de eerste kasdekreiniger voor foliekassen in de praktijk te testen. De kas waar getest is, heeft een kapbreedte van 9,60 meter en was in de afgelopen 10 jaar nog nooit eerder gereinigd, een grote uitdaging dus.

Het speciaal ontwikkelde borstelsysteem (Patented) had echter geen enkele moeite om zware vervuiling van het folie te verwijderen.

Bekijk hier een video van de kasdekreiniger

Breed toepasbaar
De kasdekreiniger past op de meeste moderne foliekassen en kan worden aangepast aan de verschillende kapbreedtes en vorm van de kasdekconstructie.

Wassen en krijten
Om de kasdekreiniger zo multifunctioneel mogelijk te maken, is het naast het folie reinigen ook mogelijk om de kasgoten te borstelen, en met de geïntegreerde sproeibomen kunnen schermiddelen of coatings worden aangebracht.

Nieuwe testen
De komende periode zal gebruikt worden om zoveel mogelijk praktijktesten uit te voeren. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar testadressen.
Bent u producent van foliekassen, en benieuwd of deze kasdekreiniger ook op uw kassen past, dan wordt u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.

Bekijk hier een video van de kasdekreiniger


Voor meer informatie:
Van der Waay Machinebouw BV
Contactpersoon: Tom Zwanenburg
Tel.: +31 (0)613005273 of +31 (0)172-210311
Email: info@vdwaay.nl
Website: www.vdwaay.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven