Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekerij Piet Vijverberg haalt € 2.500,- op voor Filipijnen


De eerste actie van Kwekerij Piet Vijverberg voor de Filipijnen is geslaagd! Afgelopen maandag 18 november werd van iedere op de Filipijnen gecodeerde plant € 0,25 gedoneerd aan giro 555. Er zijn op deze dag uiteindelijk 9.693 planten gecodeerd wat uitkomt op een totaalbedrag van € 2.471,72. Kwekerij Piet Vijverberg heeft dit bedrag afgerond op € 2.500,-. Kwekerij Piet Vijverberg, WPS Horti Systems en Post NL zijn erg tevreden met dit resultaat!

Kwekerij Piet Vijverberg heeft een samenwerkingsverband met de Filipijnen, want iedere dag worden beelden van de Phalaenopsis planten naar de Filipijnen gestuurd voor een beoordeling. Dit systeem is enkele maanden geleden opgezet in samenwerking met WPS Horti Systems en Post NL. De beoordelingslocatie op de Filipijnen is niet getroffen is door de tyfoon. Toch wilden de drie partijen de krachten bundelen om een steentje bij te dragen aan de noodhulp. WPS en Post NL hebben €0,085 per plant gedoneerd en Kwekerij Piet Vijverberg heeft dit bedrag ruimschoots verdriedubbeld. "Blijkens de vele reacties van medewerkers van de beoordelingslocatie op de Filipijnen wordt onze actie en donatie zeer gewaardeerd" aldus Sander Vijverberg.

De inzamelingsactie voor giro 555 is nog niet afgelopen. Naast deze actie is Kwekerij Piet Vijverberg ook benaderd door een van haar klanten: Javadoplant. Dit bedrijf is een actie begonnen ten behoeve van de Filipijnen. Van elke Phalaenopsis White World® die Javadoplant bij Kwekerij Piet Vijverberg inkoopt in week 47 zal € 1,- door hen worden gedoneerd. Kwekerij Piet Vijverberg zal eveneens voor elke plant die Javadoplant koopt € 1,- doneren. Deze actie loopt nog tot het einde van deze week en naar verwachting wordt hiermee ook nog een mooi bedrag opgehaald.
Publicatiedatum: