Sinterklaas opent WK KassieBouwen

De officiƫle opening van het Van der Ende WK KassieBouwen op zaterdag 23 november wordt dit jaar verricht door Sinterklaas. Hij wordt bijgestaan door Lex van der Ende, de hoofdsponsor van dit bijzondere evenement, dat wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor ontwikkelingshulporganisatie Stichting de Zaaier uit Maasdijk.De goedheiligman wordt samen met zijn Pieten tussen 11.30 en 11.45 uur verwacht in hal 421 op het ABC Westland terrein in Poeldijk en iedereen is welkom. Na de officiƫle handeling wordt om 12.00 uur direct gestart met de eerste wedstrijd en naar verwachting zal de finale rond 18.00 uur plaatsvinden. De prijzen worden rond 18.30 uur na een kort juryberaad, uitgereikt door burgemeester Van der Tak van de gemeente Westland.

De wedstrijden worden gespeeld in hal 421 op het ABC Westland terrein, die is ingericht met een professioneel wedstrijdveld, tribune, cateringfaciliteiten en een speelruimte voor kinderen.

De opbrengst van het Van der Ende WK KassieBouwen 2013 wordt gebruikt om een dovenschool in Congo uit te breiden, een project dat al sinds 1988 gesteund wordt door Stichting de Zaaier uit Maasdijk. Voor meer informatie over De Zaaier, haar projecten en het Van der Ende WK KassieBouwen, kijk op www.dezaaier.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven