Telers delen ervaringen op open dagen Visser I.T.E.

De Open Dagen bij Visser I.T.E. waren een succes. Honderden kwekers namen de tijd om alle nieuwe concepten van Visser te komen bekijken. Bij de verschillende introducties waren de kwekers aanwezig, die betrokken waren bij de ontwikkeling van de concepten om hun ervaringen te delen met het publiek. Bezoekers waren met name verrast door het nieuwe conceptdenken van Visser, waarbij er niet langer alleen een machine wordt ontworpen voor de klant, maar een totaalconcept. De machines zijn een onderdeel van de oplossing voor de kweker, maar de productdrager maakt het plaatje helemaal af.De lancering van Waterwick, het watergeefsysteem voor kamerplanten, was een groot succes. Costa Farms was aanwezig om hun indrukwekkende ervaringen te delen. Costa heeft een marktaandeel van 70% in de USA op het gebied van kamerplanten en heeft al prachtige resultaten bereikt met Waterwick.

Het V-tray systeem dat ontwikkeld is om kwetsbare, slecht wortelende planten, of planten met veel blad te transplanten en sorteren bracht ook veel klanten op ideeën. De mogelijkheid om geautomatiseerd hanging baskets te produceren gaf ook veel inspiratie.

Het Snap systeem dat het mogelijk maakt alle soorten stek automatisch te planten werd toegelicht door een specialist uit de USA die betrokken was bij de ontwikkeling en lancering van dit systeem. Moeilijke producten zoals poinsettia zijn nu eenvoudig te verspenen.

Ook de systemen voor groene daken en groene muren trokken weer veel aandacht. De nieuwe Roulette XL trommelzaaier met presettings nam gretig aftrek en bewijst opnieuw dat Visser de zaaispecialist is.Juist in deze tijd wil Visser met ideeën de toekomst in om de wereldwijde tuinbouw te blijven versterken!

Voor meer informatie:
Visser I.T.E.
sales@visser.eu
www.visserite.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven