Taugéstamppot met gehaktbal winnende Taughetti-recept

Evers Specials, taugéproducent uit Nijmegen, heeft vorige week het winnende recept bekend gemaakt van de Taughetti-prijsvraag. Dhr. Raemaekers is de nieuwe eigenaar van de te winnen iPad. Taughetti komt voort uit een hele reeks recepten 'à la spaghetti', wat staat voor een van origine pastagerecht maar waar nu taugé de basis van het gerecht is. Evers Specials stelt vast dat de consument steeds creatiever wordt in het toepassen van taugé. Taughetti laat op een verrassende manier zien dat de groente ook buiten de Aziatische keuken om te gebruiken is.


Cor Hurkx (links) van het bedrijf Evers Specials overhandigt de iPad aan de winnaar van de Taughetti prijsvraag.

Juist in deze receptenreeks komen de sterke kanten van de groente naar voren: prima bite, snel te bereiden en licht wegens het koolhydraatarme karakter met toch alle extra voedingsstoffen die in kiemgroenten aanwezig zijn. De prijsvraag verzoekt de consument een zelfverzonnen, niet-Aziatisch recept met taugé als hoofdingrediënt in te zenden. Uit de vele lekkere en creatieve recepten die ingezonden zijn, is uiteindelijk de taugéstamppot met gehaktbal als winnende recept gekozen.

Vorige week werd de iPad aan de bedenker van het winnende recept uitgereikt na een uitgebreide rondleiding door het bedrijf (zie foto's).

Voor het winnende recept en de overige ingezonden recepten kijk op de website of op onze facebookpagina.

De prijsvraag loopt nog steeds. In een nieuwe ronde is er weer een iPad te winnen!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven