"dé stap naar zelfstandig ondernemen in de agrarische sector"

AMS zoekt dealers op TBR Venray

De Evenementenhal in Gorinchem is tijdens de Tuinbouw Relatiedagen hét trefpunt waar ondernemers en relaties in de tuinbouwsector elkaar ontmoeten. AMS Agricultural Maintenance Support ontbreekt daarbij natuurlijk niet als aanspreekpunt voor totale hygiëne in de agrarische sector. Behalve als expert in kostenbesparende milieu-, mens-, en materiaalvriendelijke oplossingen voor onderhoudsvraagstukken in de land- en tuinbouw, presenteert AMS zich op de beurs ook als franchisegever.

AMS maakt er werk van om de klant op te zoeken en antwoord te geven op de groeiende vraag naar onderhoudsmiddelen. Om landelijk de service en hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen en de branche in het hele land te laten profiteren van de voordelen van die oplossingen, zoekt AMS nog wederverkopers voor diverse rayons in Nederland.

Dealerschap
"Tijdens bedrijfsbezoeken horen we vaak medewerkers van agrarische bedrijven die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen", vertelt René van AMS. "Ondernemende mensen die meer willen dan alleen opdrachten uitvoeren en daarvoor een standaard salaris ontvangen. Dat zijn precies de mensen die wij zoeken. Als zo'n iemand meer wil verdienen door een stapje meer te zetten, is een eigen zaak de ideale manier. Dan is een dealerschap bij AMS de samenwerkingsvorm die veel uit handen neemt voor de toekomstige ondernemer. Potentiële wederverkopers die die ambitie delen, zijn meer dan welkom om tijdens de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem informeel in gesprek te gaan met AMS. "Dat hoeven niet per definitie mensen uit de agrarische sector te zijn", voegt René toe. "Ook mensen die het verkoopvak goed willen leren of zelfs willen uitgroeien tot een topverkoper, zijn welkom. Iedereen met ambitie, inzicht en interesse voor onze branche, werkwijze en producten kan een geschikte kandidaat zijn."

Franchise keurmerk
Omdat AMS de formule uit wil rollen over tien rayons in heel Nederland, heeft de formule zich in 2010 objectief laten toetsen door het Franchise Keurmerk en het predicaat 'initiële beoordeling' behaald. Dit certificaat toont aan dat binnen de organisatie alle gehanteerde documenten en procedures volledig in orde zijn en op de juiste wijze gehanteerd worden. Hiermee is AMS zichtbaar klaar om landelijk uit te groeien tot hét aanspreekpunt voor hygiëneproblemen in de moderne land- en tuinbouw. Uiteraard zijn geïnteresseerde en ondernemende kandidaten die toe zijn aan meer zelfstandigheid en hogere verdiensten van harte welkom bij de stand van AMS voor meer informatie.

Voor meer informatie:
AMS Agricultural Maintenance Support
Weg en Land 37e
2661 DC Bergschenhoek
Telefoon: 010 - 420 48 38
E-mail: ams@amsweb.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven