Eerste editie Hét Rozengala van Ernst Daniël Smid groot succes

Maandagavond stond de rode roos van het Westlandse Rosa Natura centraal tijdens de eerste editie van "HÉT Rozengala". Het boeket "onvoorwaardelijke liefde" met 50 rode rozen bracht zelfs € 1.100,- op tijdens de veiling in Studio 21 te Hilversum. Het initiatief was genomen door bariton Ernst Daniël Smid waarmee hij aandacht wil vragen voor het thema 'pijn' bij patiënten met kanker. Ernst Daniel verloor vorig jaar september zijn vrouw Rosemarie aan alvleesklierkanker. "De laatste twee maanden van het leven van Roos kenmerkten zich door onuitwisbare pijnen waaraan ze te gronde leek te gaan. De machteloosheid, een dierbare maanden te zien lijden. Het is een afschrikwekkend beeld dat velen die kanker krijgen, te wachten lijkt te staan. En ik wil me daar niet bij neerleggen! Vandaar dit initiatief."De bariton kon voor het gala rekenen op fantastische vrienden uit de showbizz. Zo waren er verrassende optredens van Paul de Leeuw, Simone Kleinsma, Hans Klok, René Froger en vele anderen. De presentatie was in handen van Jack van Gelder. Allen werkten deze avond belangeloos mee, maar werden wel bedankt met een prachtig boeket rode rozen. Kortom een fantastisch mooie avond waar de aanwezige gasten uitsluitend positief over spraken.

Tijdens Hét Rozengala stond de rode roos centraal. De prachtige rozen op het gala waren ter beschikking gesteld door Rosa Natura. Middels tafelverkoop, een loterij en een veiling werd er een bedrag van € 189.400,- voor de Stichting Pijn bij Kanker opgehaald. Ter afsluiting van het gala kregen alle gasten een betekenisvolle rode roos.

Meer informatie is te vinden op de website www.stichtingpijnbijkanker.nl .Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven