Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Informatiebijeenkomsten stimuleringsmaatregel 'Asbest eraf, zonnepanelen erop'

In de maanden november en december 2013 vinden in Zuid-Holland vijf bijeenkomsten plaats over de stimuleringsmaatregel 'Asbest eraf, zonnepanelen erop'. De informatiebijeenkomsten bieden u als agrarisch ondernemer inzicht in de stimuleringsregeling en informatie over het investeren in zonnepanelen. Tevens is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Tijdens de bijeenkomsten geven de specialisten Sybe van der Schaar (Projecten LTO Noord) en Monique van der Meij (Flynth) u informatie over de voorwaarden van de stimuleringsmaatregel en bijbehorende procedure. De hoogte van de subsidie bedraagt 3 euro per m2 asbestdak dat gesaneerd wordt. Een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor de regeling is een minimum van 400m2 oppervlakte te saneren asbestdak en het terugplaatsen van zonnepanelen met een vermogen van minimaal 15 kWpiek. Omdat het installeren van zonnepanelen een voorwaarde is van de stimuleringsmaatregel, wordt hier tijdens de bijeenkomsten ook informatie over gegeven. Daarnaast vertellen de specialisten u meer over mogelijke fiscale voordelen en terugverdientijden, zodat u een goede keuze kunt maken voor uw bedrijf.

Klik hier voor een overzicht van de data en locaties.


Bron: LTO Noord
Publicatiedatum: