Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"beter en goedkoper"

Inspelen op onbalans met nieuwe stuurbox Logi Power

Tholen - Mark Brabander is blij om de tuinbouwmarkt te kunnen informeren over de nieuwe, verbeterde én goedkopere stuurbox. Per 1 januari 2014 biedt Logi Power een webbased model aan dat voor meer rust zal zorgen.



Grillige onbalans
Mark: "Zeven jaar geleden moesten we vrijwel al onze klanten nog uitleggen wat onbalans was. Met onze software konden ze reageren op relatief lange pieken en dalen op de onbalansmarkt. Tegenwoordig is onbalans 'gesneden koek' en heeft elke kwekerij een stuurbox. De onbalansprijs is grillig, met steeds hogere pieken en dalen. Deze zijn vaak wel van korte duur. We verschuiven nu het accent van reageren op pieken naar het creëren van rust", vertelt hij. "Daarnaast is het internet tegenwoordig heel stabiel. Hardware met webontsluiting is veel beter en voordeliger geworden, waardoor onze nieuwe installatie minder complex en dus goedkoper is geworden. Dit voordeel komt vanzelfsprekend onze klanten ten goede."

LogiPower zal in de nieuwe omgeving klanten ook uitgebreider voorzien in zowel historische prijsinformatie als in prijsontwikkelingen op de termijnmarkt.

Voor meer informatie:
Logi Power
Mark Brabander
mark@logipower.nl
Tel (0174) 28 25 80
Gsm 0650 - 606 428