Zantingh introduceert Ares platen-warmtewisselaars

Zantingh Rijsenhout heeft sinds kort een nieuw product aan het leveringsprogramma toegevoegd: ARES platen-warmtewisselaars. In samenwerking met Phema, importeur Benelux van ARES, heeft Zantingh de exclusieve verkoop van deze producten voor de glastuinbouwsector verkregen. ARES PHE gevestigd in Turkije is één van de grootste fabrikanten van platenwisselaars ter wereld en onder andere actief in de industrie, de utiliteitsbouw en in de geothermie.

De wisselaarplaten zijn standaard vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal (304, 316 of SMO); titanium of hastelloy. Andere materiaalsoorten zijn op aanvraag leverbaar. De wisselaars zijn compact gebouwd, maar hebben een groot verwarmd oppervlak wat in combinatie met het "Chevron-profiel" zorg draagt voor een turbulente stroming, een optimale warmteoverdracht en dus een hoog rendement! Vanzelfsprekend wordt elke wisselaar op basis van klantspecificaties op maat gecalculeerd.

De clip-on rubberen dichtingen zijn standaard leverbaar in NBR-HT, EPDM-HT, Viton en Fluor en ideaal als de wisselaar regelmatig gereinigd moeten worden. De wisselaars zijn leverbaar in aansluitdiameters DN 32 t/m DN 300 en doorstroom-hoeveelheden van ca. 15 tot 1.500 m3/h bij een druk tot 25 bar. Behalve levering van separate wisselaars kunnen deze ook op een skid worden aangeleverd, compleet met pompen, afsluiters en dergelijke.

Ook na levering houdt Zantingh de wisselaars in optimale conditie door te zorgen voor preventief onderhoud of revisie van bestaande wisselaars op locatie. Dit geldt overigens ook voor wisselaars van andere merken.

Voor meer informatie of documentatie kunt u contact opnemen met Harry Hoogvliet, doorkiesnummer 0297 – 219 110 of via harry.hoogvliet@zantingh.com.

Zantingh B.V.
Aarbergerweg 9, 1435 CA Rijsenhout (NL)
P.O. Box 255, 1430 AG Aalsmeer (NL)
T: +31 (0)297 219 100
F: +31 (0)297 219 199
W: www.zantingh.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven