Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aftrap Best Fresh Group, Frankort & Koning, The Greenery en Nature’s Pride met Edeka

AGF-artikelinformatie digitaal uitwisselen met Duitse retail

Op woensdag 13 november wordt de kick-off meeting gehouden van het GS1 in Europe pilotproject m.b.t. uitwisselen van AGF-artikelinformatie met Duitse retail. In de deze pilot gaan een aantal leveranciers van Edeka aan de slag om hun artikelinformatie voor het eerst digitaal uit te wisselen middels datapools. In eerste instantie gaan vier bedrijven hiermee van start: Best Fresh Group, Frankort & Koning, The Greenery en Nature's Pride. Indien deze pilot succesvol verloopt kan ook met andere Duitse retailers digitaal gecommuniceerd gaan worden.


Harrij Schmeitz en Norbert Röhl van Edeka tijdens de Fruit Logistica

Congres op 14 november

Vanuit Edeka wordt deze pilot begeleid door de heer Röhl. Tijdens het 5e Frug I Com Congres op donderdag 14 november zal de heer Röhl hierover meer informatie verschaffen. Daarnaast wordt ingegaan op ontwikkelingen binnen GS1 in Europe over het gebruik van de GTIN en GLN's als IDentificatiesleutel. Bovendien zal GS1 Nederland met een stand aanwezig zijn om uw vragen over de pilot met de Nederlandse datapool GS1 Data Source (GS1-DAS) en internationale datapool 1.Worldsync. te beantwoorden.

Meer dan 100 bezoekers hebben zich inmiddels aangemeld voor het 5e Frug I Com Congres (Locatie: The Greenery, Bleiswijk). Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, maar dan moet u zich wel snel aanmelden via onze website (www.frugicom.nl).

Publicatiedatum: