Aftrap Best Fresh Group, Frankort & Koning, The Greenery en Nature’s Pride met Edeka

AGF-artikelinformatie digitaal uitwisselen met Duitse retail

Op woensdag 13 november wordt de kick-off meeting gehouden van het GS1 in Europe pilotproject m.b.t. uitwisselen van AGF-artikelinformatie met Duitse retail. In de deze pilot gaan een aantal leveranciers van Edeka aan de slag om hun artikelinformatie voor het eerst digitaal uit te wisselen middels datapools. In eerste instantie gaan vier bedrijven hiermee van start: Best Fresh Group, Frankort & Koning, The Greenery en Nature's Pride. Indien deze pilot succesvol verloopt kan ook met andere Duitse retailers digitaal gecommuniceerd gaan worden.


Harrij Schmeitz en Norbert Röhl van Edeka tijdens de Fruit Logistica

Congres op 14 november

Vanuit Edeka wordt deze pilot begeleid door de heer Röhl. Tijdens het 5e Frug I Com Congres op donderdag 14 november zal de heer Röhl hierover meer informatie verschaffen. Daarnaast wordt ingegaan op ontwikkelingen binnen GS1 in Europe over het gebruik van de GTIN en GLN's als IDentificatiesleutel. Bovendien zal GS1 Nederland met een stand aanwezig zijn om uw vragen over de pilot met de Nederlandse datapool GS1 Data Source (GS1-DAS) en internationale datapool 1.Worldsync. te beantwoorden.

Meer dan 100 bezoekers hebben zich inmiddels aangemeld voor het 5e Frug I Com Congres (Locatie: The Greenery, Bleiswijk). Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, maar dan moet u zich wel snel aanmelden via onze website (www.frugicom.nl).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven