Farmers Choice aan de slag met nieuwe Profix AGF Software

In 2012 startte Frank van Otterdijk zijn bedrijf Farmers Choice. Om goed voorbereid te zijn op toekomstige groei en het vermijden van fouten, zocht Frank meteen naar degelijke AGF Software. "Het werken met Excel en Word gaat prima voor een (startend) bedrijf, echter de kans op fouten is ook zeer groot. Daarnaast heb je weinig overzicht in fustadministratie, omzet, resultaat en marges als je werkt met Excel." Frank van Otterdijk besloot om meteen goed van start te gaan en met goede AGF software aan de slag te gaan . Zodoende kwam hij terecht bij Profix IT Solutions uit Breda.

Na een kort kennismakingsgesprek, waar de processen van Farmers Choice uitgemeten werden, volgde al snel een demonstratie van de Profix AGF Software. "Modern, overzichtelijk en functioneel", was de eerste reactie van Frank van Otterdijk. Al snel volgde er een akkoord over de offerte en werd de handtekening gezet. "De bereidheid van Profix IT Solutions om met de (startende) ondernemer mee te denken was zeer groot en gaf veel vertrouwen", aldus Frank van Otterdijk.

"We zien inderdaad nog veel bedrijven die gebruik maken van Excel en Word", zegt Erik de Klerk van Profix IT Solutions. "Dat vinden we als ontwikkelaars van AGF Software natuurlijk jammer, want we maken juist software voor deze branche. Onze specifieke AGF functionaliteiten hebben grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld Excel en Word. Door mee te denken met de (startende) ondernemer kunnen wij hen ook van de voordelen van goede AGF Software gebruik laten maken."

Farmers Choice
Farmers Choice is een jong, dynamisch bedrijf dat zich sterk maakt met import en export van groenten, fruit en alle aanverwante producten met betrekking tot voeding. De doelstelling van Farmers choice is om een (h)eerlijk en kwalitatief goed product aan te bieden aan de klant, rekening houdend met zowel de kosten voor klant als de inkomsten voor de producent. Onze filosofie is dat iedereen in staat moet zijn om wat te mogen te verdienen.

Na 17 jaar ervaring in de verwerkende industrie is het plan ontstaan om Farmers Choice op te zetten. Vanuit de industrie zijn er kwalitatief hoge normen opgelegd aan telers en leveranciers. Deze hoge kwaliteitsnormen wil Farmers Choice handhaven bij haar telers en leveranciers. Het is daarom van groot belang om de langdurige relaties, die met deze bedrijven is opgebouwd, in stand te houden.

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met veel verschillende producten. Ook zijn er in deze jaren veel relaties met leveranciers ontstaan. Dit heeft er toe geleid, dat wij bijna nooit nee hoeven te verkopen aan onze klanten. Alles is bij ons mogelijk, zolang moeder natuur het toelaat. Voor elke klant zullen wij ons dan ook optimaal inzetten om aan haar wensen te voldoen.

Profix IT solutions
Profix IT Solutions (Breda) is reeds 24 jaar actief in de automatisering van bedrijven. Het belangrijkste product hierbij is de Profix AGF-handelssoftware. Veel importeurs, exporteurs en groothandelsbedrijven in AGF zijn hiermee in de loop der jaren naar tevredenheid geautomatiseerd. Deze software kenmerkt zich door zijn vele functionaliteiten op AGF-handelsgebied.

Voor meer informatie:
Profix IT Solutions
Erik de Klerk
Tel. 076-5147990
info@profix-it.nl
www.profix-it.nl

Farmers Choice
Frank van Otterdijk
Tel +3165 4912325
info@farmers-choice.nl
www.farmers-choice.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven