Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GROWnovation: Community Meeting 3 december 2013 bij Priva Campus

De ontwikkelingen in de digitalisering van het teeltbedrijf gaan hard. Op een trekker zitten al minimaal twee boordcomputers. In de kas staat, naast een zeer uitgebreide klimaatcomputer, geen apparaat/installatie meer of hij heeft zijn eigen procescomputer. Nieuwe technologieën als Sensoring, Vision, Robotisering, Scanning , GEO-informatica doen dan ook hun intrede in de tuinbouw. In onze community bijeenkomst 'GROWnovation' neemt Tuinbouw Digitaal u mee in de actuele ontwikkelingen van de digitale INNOVATIE in GROW (teelt).

In een keynote presentatie geeft M. Prins, CEO van Priva en in 2009 zakenvrouw van het jaar, haar visie op de digitalisering in teelt van vandaag en morgen. E. Pekkeriet, Wageningen UR, gaat in de tweede keynote in op de ontwikkeling in "Visioning Technologieën". Aansluitend zullen in een aantal pitches innovatieve toepassingen op alle domeinen van digitaal & teelt aan u voorgesteld worden.

GROWnovation vindt plaats in de Priva Campus te De Lier. Meldt u tijdig aan op onze website via het inschrijfformulier, want vol is vol.

Bij voldoende belangstelling is voorafgaand aan de bijeenkomst een rondleiding over de Priva Campus.

Meer informatie over de pitches komende weken op de website www.tuinbouwdigitaal.net
Publicatiedatum: