Wiell food & flower logistics zichtbaar betrokken

Sinds de introductie van Wiell food & flower logistics, voorheen Lozon Transport & Logistiek en Te Baerts Transport & Logistiek, is de organisatie zichtbaar betrokken bij regionale initiatieven, veelal gerelateerd aan de agro- en foodsector. Deze activiteiten komen voort uit vernieuwde profilering van het bedrijf, waar het versterken van de binding met de regio een belangrijk onderdeel is.

Kokkerelli truck
Sinds kort is de Kokkerelli truck een heuse blikvanger op de weg. Deze truck maakt promotie voor de Stichting Kids University for Cooking. Deze stichting laat kinderen op een zelf ontdekkende en avontuurlijke manier kennis maken met de wondere wereld van voeding. Op deze manier worden kinderen met een hoog fun-gehalte bewust gemaakt van voeding, niet alleen wat gezonde voeding is, maar ook waar het vandaan komt.Veldkeuken
Als trouwe vervoerder van de Veldkeuken is in juli een truck van Wiell food & flower logistics mee geweest naar het internationale 5x Be(h)ringe(n) evenement in Behringen a/d Wipfra, gelegen in de Duitse regio Thüringen. Dit maakte mogelijk dat Nederlandse hobbykoks de internationale bezoekers hebben laten genieten van heerlijke hapjes, gemaakt van Limburgse producten, bereid op de Veldkeuken.

Wiell food & flower logistics werd in mei van dit jaar geïntroduceerd. Deze introductie kwam voort uit de overname van Transportbedrijf Te Baerts door Lozon Transport & Logistiek in januari van dit jaar. Om de krachten van beide organisaties optimaal te benutten, werd in mei gekozen voor één gezamenlijke naam en profilering naar de markt. Het versterken van de binding met de regio vormt hierin een belangrijk onderdeel.

De organisatie is momenteel volop actief met de implementatie van de nieuwe naam en positionering. Binnenkort wordt de nieuwe website www.wiellogistics.nl gelanceerd.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven