Sercom automatiseert demokas in Vietnam

Op het Saigon Hi-Tech Park (SHTP) in Ho Chi Minh (Vietnam) wordt een demonstratieproject voor professionele tuinbouw ingericht. Sercom heeft voor de kas van Haimy Industries, die onderdeel uit maakt van dit project, een modern klimaat- en irrigatiesysteem gerealiseerd.

De economie in Vietnam is de afgelopen twee decennia sterk gegroeid en er is veel interesse van grote investeerders. Samen met deze partijen is het Saigon Hi-Tech Park ingericht. Dit park focust op de ontwikkeling van nieuwe technologie en ligt 15 kilometer ten oosten van de grootste stad Ho Chi Minh. Naast het opzetten van onder andere biotechnologie wordt in het park ook ingezet op educatie en training.

Demokas
Kassenbouwer Haimy heeft in dat kader een moderne kas gerealiseerd van 3.000 m2 met een dubbele luchting. Sercom heeft in deze kas een unit geïnstalleerd waarmee de watergift en de bemesting worden aangestuurd en het klimaat wordt geregeld. De aansturing van de ventilatie en koeling zijn geautomatiseerd met Sercom-software. Zo wordt aan Vietnamese telers getoond dat het optimaliseren van watergift en klimaat essentieel zijn voor een betere productie en een optimale kwaliteit.

Voor meer informatie:
SERCOM Regeltechniek B.V.
Heereweg 9
2161 AB Lisse
Nederland
+31 (0)252 416530 (voice)
+31 (0)252 419481 (fax)
www.sercom.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven