deelnemers op eigen bedrijf achter pc

Eerste online wkk-training een succes

Woensdag 30 oktober gaf PinC Agro haar eerste online training met als onderwerp "Kennis WK voorkomt stilstand". Na een uitgebreide voorbereiding verzorgden Louis Vrieze en Peter van de Sar deze eerste training namens PinC Agro. Een heel andere manier van presenteren en trainen, zo hadden beiden al ervaren tijdens de generale repetitie. Het was dan ook spannend hoe de deelnemende bedrijven deze training zouden ervaren.

Bij een online training zitten de deelnemers op hun eigen bedrijf achter de pc. Groot voordeel is dat dit de reistijd van iedereen beperkt. Belangrijk aandachtspunt is het houden van interactie met de deelnemers. Door gebruik te maken van vragen waarop de deelnemers antwoord moesten geven en de resultaten van deze antwoorden ook direct te tonen, werden de deelnemers actief betrokken bij de training. Daarnaast konden zij via de Chat ook diverse vragen stellen. Veel beeldmateriaal zorgde er voor dat de deelnemers niet verveeld raakten achter het beeldscherm.

Aan het einde van de training werd direct aan de deelnemers gevraagd hoe zij de training beoordeelden. Het resultaat: 60% van de deelnemers beoordeelden de training met een eindcijfer van een 8 of hoger. In december gaan we de training voor de volgende groep geven. Voor € 50 kunt u ook meedoen. De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen. Meer informatie of inschrijven? Klik hier

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven