Peter Bouwes, DVEP Energie

"We willen 100% energiepartner zijn"

DVEP Energie heeft een visie: kwaliteit bieden voor de tuinbouw in de vorm van transparantie en financiële zekerheid. Toen 5 jaar geleden het tij omsloeg, wilden telers meer zekerheid voor de terug geleverde elektriciteit. DVEP Energie heeft er toen voor gekozen om die energie aan de (semi-) overheid te gaan leveren. Dat is een goede match: de tuinbouw levert overdag en de overheid vraagt voornamelijk overdag elektriciteit. De in- en verkoop blijft hiermee nagenoeg gelijk.

DVEP Energie heeft ingespeeld op de wensen van met name gemeenten met betrekking tot verzamelfacturen en het verminderen van de administratieve lasten. Inmiddels is meer dan 20% van de Nederlandse gemeenten klant van DVEP Energie. Zij krijgen hun elektriciteit dus rechtstreeks vanuit de Nederlandse glastuinbouw en dat is best uniek te noemen. Gevolg is ook nog eens dat het risico nihil is. En daarmee handelt DVEP Energie voor alle partijen middels een positief bewezen werkwijze: transparant en met financiële zekerheid.


Peter Bouwes van DVEP

DVEP Energie is inmiddels ook begonnen met het leveren van gas aan tuinders. Peter Bouwes: "Deze gasleveranties willen we vanaf volgend jaar verder gaan uitbouwen. We hebben ons nu beperkt tot het leveren van daggas aan bestaande klanten. Vanaf volgend jaar leveren we ook gas op langere termijn aan bestaande én nieuwe klanten. We hebben het idee dat de markt toe is aan een nieuwe, betrouwbare leverancier."

DVEP Energie is een snelgroeiend bedrijf. Het bedrijf bestaat in december 10 jaar en heeft inmiddels 40 mensen in dienst. Ze groeien vanuit Hengelo bijna uit hun jasje. Peter Bouwes, sales manager: "Bedrijfsgroei is absoluut geen doel; het hebben en behouden van zekerheid wel. Daar sturen we ook op. Daarnaast staat het bieden van kwaliteit aan onze klanten bij DVEP Energie voorop."

Voor meer informatie:
DVEP Energie
T (074) 376 62 43
F (074) 376 62 19
p.bouwes@dvep.nl
www.dvep.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven