Kom in de Kas 2014: 5 en 6 april

De 37e editie van Kom in de Kas vindt plaats op 5 en 6 april 2014. Ook dit jaar heeft de glastuinbouwsector zich hard gemaakt om dit unieke publieksevenement in de benen te houden.

Eind mei 2013 deed FloraHolland al de toezegging om voor twee jaar partner te worden van Kom in de Kas. De glasgroenteverenigingen verenigd in Dutch Produce Association, Coöperatie Door, Harvest House en Fresh Produce Growers hebben onlangs groen licht gegeven voor de financiële ondersteuning. De huidige hoofdsponsors, Rabobank en Interpolis continueren hun bijdrage in 2014. Hiermee is de financiering van de 37e editie een feit en kan de organisatie worden opgestart.

Financiële ondersteuning door sector zelf

Kom in de Kas is het enige, landelijke, publieksevenement van de glastuinbouwsector. Het biedt de kwekers de mogelijkheid om direct in contact te treden met de consument, de eindafnemer van hun producten. Daarnaast is Kom in de Kas bij uitstek de gelegenheid om de consument te informeren over het unieke karakter van de sector. Uit onderzoek blijkt dat 45% van de bezoekers, na het bezoek aan Kom in de Kas, een positiever beeld heeft gekregen van de glastuinbouwsector.

Landelijke kick-off

De landelijke kick-off van Kom in de Kas vindt plaats op donderdag 3 april 2014 in de regio Bommelerwaard. Kwekerij Mansflowers in Brakel is dit jaar gastheer voor deze happening.
Kunst in de Kas wordt als thema gebruikt tijdens de landelijke kick-off.
De kwalitatieve, mooie en lekkere producten die in de kassen in de Bommelerwaard worden geteeld zijn ook een kunst op zich! De komende maanden wordt de landelijke kick-off verder ingevuld. Uiteraard krijgt de primaire doelgroep van Kom in de Kas, de basisschoolleerlingen, weer bij een prominente rol bij de kick-off.

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en wordt gefinancierd door Glastuinbouw Nederland, Rabobank en Interpolis.


Bron: PT

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven