Toekomstige telers op Gezond Beleid

De Stichting Gezond Beleid organiseert op donderdag 21 november 2013 de manifestatie 'De medewerker van de toekomst aan het woord'.

Ondernemers en P&O-ers uit de tuinbouwsector krijgen tijdens de manifestatie inzicht in hoe ze jeugd kunnen interesseren voor een carrière in de tuinbouw en welke beweegredenen de huidige scholieren en studenten hebben in hun carrièrekeuze.

De tuinbouwsector is op wereldschaal concurrerend en hierbij staat innoveren centraal. Om de voorsprong te behouden is instroom van scholieren en studenten essentieel. Zij maken al in een vroeg stadium, bewust of onbewust, een keuze voor een sector.

Daarom nemen aan deze manifestatie vier scholen deel; Lentiz Flora College, IS Hoge Woerd, ISW Hoogeland, MBO Lentiz en Hogeschool InHolland.

Rode draad
De manifestatie begint om 16.00 uur en vindt plaats in Naaldwijk. Scholieren en studenten komen aan het woord en vormen de rode draad van de manifestatie. Geïnteresseerden kunnen mailen naar info@gezondbeleid.nl.

De Stichting Gezond Beleid is al meer dan 12,5 jaar actief in de tuinbouwsector. Het is in 2001 ontstaan uit een initiatief van een aantal regionale ondernemers in het Greenport Westland – Oostland.


Bron: NieuweOogst.nu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven