vrijdag 1 november 2013

Thema bijeenkomst andijvie onder glas

LTO Groeiservice organiseert ism het Productschap Tuinbouw vrijdag 1 november een themabijeenkomst andijvie onder glas. Op het programma staat bespreking van de bestaande knelpunten in de gewasbescherming in de andijvieteelt, met Jeannette Vriend van LTO Groeiservice.Na een kort bedrijfsbezoek bij een andijvieteler volgt een korte presentatie over de knelpunten in de andijvieteelt. Hierbij is volop ruimte voor discussie over de problemen en idee├źn voor oplossingen. Ook is er gelegenheid om andere zaken, zoals knelpunten in de teelttechniek van andijvie aan de orde te stellen. De mogelijke aanpak en eventueel de wenselijkheid van onderzoek zal worden besproken.


Alle andijvie telers zijn welkom op:
Datum: Vrijdag 1 november 2013
Tijd: Aanvang 15.00 uur
Locatie: Andijvietelers Gebr. Kooijman Hoogzandweg 8 Ridderkerk

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. Geef uw naam door aan Kees Zuidgeest, via mail k.zuidgeest@groeiservice.nl of mobiel 06 22 37 50 44 met vermelding Andijvie bijeenkomst. Dit s.v.p. voor 30 oktober.

Organisatie LTO Groeiservice, in samenwerking met het Productschap TuinbouwPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven