Touwtrekken in de kas: Echt op z`n Westlands

"Alles in een ongedwongen, gemoedelijke sfeer", zo omschreven de deelnemende teams en publiek de 15e jaargang van touwtrekken in de kas 2013. Publiek van 0 tot 85: iedereen voelde zich thuis en het leek wel weer een warm bad waarin ze belandden. Echt een ware re√ľnie.Maar liefst 26 teams waaronder 7 van basisscholen streden om de eer. Het leefde al weken bij de kinderen en met hun enthousiaste en gedrevenheid kunnen wij rustig stellen: de jeugd heeft de toekomst !De scheidsrechters van de Nederlandse touwtrekbond leidden alle wedstrijden in goede banen evenals de jurering verzorgd door collega touwtrekverenigingen de Noormannen en Groene Oase. Ashley But, onze touwtrekmiss 2013 gooide vol overtuiging haar charmes in de strijd en reikte de prijzen uit.

De prijzen werden als volgt verdeeld:
De Gerard van der Arend wisselbokaal werd gewonnen door De Volle pijp.
Bij de recreanten 1 en 2 ging de eerste prijzen naar Spoortrekkers 2 en Masterberen. Bij de scholen gingen de Monster girls aan de haal met de eerste prijs. De poedelprijs is gewonnen door Van der Meer - Van der Arend.Na de wedstrijden begon de Rita Hovink after party. Allereerst disco Piet en Rob, die warmden het publiek goed op. Er werd volop gedanst door jong en oud en het warenhuis van V.O.F G v.d Hout en Zn was bijna te klein voor de polonaise. Heel de middag was al een grote happening maar, ondanks de hitte ging het dek [dak van warenhuis] er pas echt af met de Bloes Brodders from de united states of de Maasdijk. Twee van de zeven leden kwamen via de Quarteldekreiniger uit de lucht vallen voor hun spetterende optreden.

Al 25 jaar een gewaardeerde act en een goede keus van de organisatie om de heren uit te nodigen. Het was al met al een echt westlands feessie!

Bekijk alle uitslagen en meer op de site van Touwtrekken in de Kas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven