Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
NL Jobs motiveert uitzendkrachten in samenwerking met opdrachtgevers zich te ontwikkelen

71 geslaagde werknemers voor MBO-opleiding Assistent Voedingsindustrie

NL Jobs houdt zich bezig met: werving en selectie van arbeidsmigranten, huisvesting en vervoer van medewerkers, hulp bij gemeentelijke registraties en correcte verloning. Wij begeleiden werkgevers en medewerkers daarnaast in de onderlinge communicatie via zogenaamde 'jobmates'. Ook krijgen onze uitzendkrachten (die met name uit Polen en Letland afkomstig zijn) de gelegenheid om zich te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een 1-jarige erkende mbo-opleiding te volgen. In de afgelopen periode hebben 71 medewerkers van NL Jobs dit diploma gehaald. In december volgen er naar verwachting nog zo'n 65!

Vorig jaar zijn verschillende groepen gestart met deze mbo-opleiding. Deze erkende opleiding is naast betere beheersing van de Nederlandse taal met name gericht op vakinhoudelijke kennis. Dit betreft zaken als het behandelen, verpakken en/of transporteren van producten, assistentie bij de product- en/of procescontrole en andere relevante informatie over werkplekken. Door het goed uitvoeren van werkplekopdrachten, het verkrijgen van een portfolio met verworven competenties èn een afsluitend examen kan een mbo-diploma niveau 1 worden behaald.



Ook de opdrachtgevers van NL Jobs werken graag mee door werkplekopdrachten te beoordelen en de uitzendkrachten waar nodig te begeleiden. Het mes snijdt namelijk aan twee kanten:
  • de uitzendkracht heeft een gerichte vakopleiding doorlopen en bezit daardoor meer vakkennis;
  • op de werkvloer is communicatie gemakkelijker omdat de voertaal meer en meer Nederlands wordt;
  • de uitzendkracht heeft een vakdiploma, kan zich beter verstaanbaar maken in de Nederlandse taal en daardoor na werktijd ook makkelijker integreren. Dit alles draagt bij aan de motivatie van de medewerker en zo aan de prestatie die op de werkvloer geleverd wordt.
Op dit moment volgen ook nog zo'n 90 mensen van NL Jobs de 1-jarige mbo-opleiding Arbeidsmarktgekwalificeerd Assistent Voedsel en Leefomgeving (AKA). Zij ronden hun opleiding in 2014 af.

Voor meer informatie:
NL Jobs
Tuindersweg 49
2676 BD Maasdijk,
telefoon 0174-526595
info@nl-jobs.com
www.nl-jobs.com

Publicatiedatum: