Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis wifi bij je boodschappen

Supermarktketen Albert Heijn gaat vanaf 2014 gratis wifiverbindingen uitrollen in alle eigen vestigingen in Nederland. In totaal zijn dat er ongeveer zeshonderd. Dat laat een woordvoerder aan RetailNews weten. De eerste vestigingen zijn al van de nodige apparatuur voorzien.

Met de hotspot kunnen klanten van Albert Heijn elke dag drie uur gratis gebruik maken van het internet. De supermarkt noemt het een extra service en geen middel om bijvoorbeeld klanten beter te kunnen volgen. De installatie van het netwerk is in handen van KPN. Franchise-winkels van Albert Heijn zullen eventuele wifi zelf moeten bekostigen: zo'n honderd tot honderdvijftig franchisers bieden de service overigens al aan.

Je kunt natuurlijk een paar uur video's gaan zitten streamen (gratis bakje koffie erbij), maar andere mogelijkheden, zoals online scannen en afrekenen met je smartphone liggen meer voor de hand. Dit werd vorig jaar al in een paar winkels getest. Ook biedt gratis wifi meer opties voor aansluiting met de Appie-app.


Bron: Bright
Publicatiedatum: