Drie aspecten van een zorgeloze personeelsvoorziening

Hoe kies je als werkgever in de AGF je uitzendbureau? Volgens Janina Krokos, directeur van ARJA Uitzendbureau, gaat het daarbij om drie criteria: allereerst continuïteit in de personeelsvoorziening door tevreden medewerkers. De opgedane ervaring en motivatie garanderen een productieve werknemer. Ten tweede wil je als werkgever zeker zijn van een correcte verloning en premieafdracht ter voorkoming van naheffingen en boetes achteraf. En tenslotte, last but not least, een gunstig tarief in de vorm van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

"Onze uitzendkrachten zijn dermate tevreden dat ze meerdere jaren blijven terugkomen. Het resultaat is ervaren en gemotiveerde productiemedewerkers. De reden dat onze uitzendkrachten graag voor ARJA Uitzendbureau willen blijven werken is natuurlijk in de eerste plaats dat de lonen zijn gebaseerd op de cao. Bovendien zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Goede, betaalbare huisvesting naast regeling van woon-werkverkeer. Wij zijn dan ook NEN 4400 gecertificeerd. Daarnaast is ons motto transparantie en openheid, zowel naar onze medewerkers toe als naar de opdrachtgevers", aldus Janina Krokos.

NEN 4400 certificering staat voor verloning op basis van de wet minimumloon, correcte premieafdracht. Kortom, een gerust gevoel. Je kunt als opdrachtgever immers te maken krijgen met de zogenaamde "ketenaansprakelijkheid" in het geval niet alles volgens de regels plaatsvindt. De daarbij opgelegde boetes zijn tegenwoordig niet mals!

NEN 4400 certificering zou, mede door de verplichtingen die dat met zich meebrengt, de tarieven nogal eens opdrijven. Je zou dan ook verwachten dat ARJA vanwege de certificering relatief hoge tarieven hanteert. Het tegendeel is echter waar. ARJA is een relatief klein uitzendbureau. De overheadkosten kunnen daardoor laag worden gehouden en de communicatielijnen heel kort. Bovendien is het bureau supergespecialiseerd in de AGF sector. Met name waar het Pools-Nederlandse uitzendkrachten betreft weet ARJA als geen ander hoe de hazen lopen. Dat alles vertaalt zich in een concurrerend uurtarief met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Janina is van oorsprong Pools, maar woont al jaren in Nederland. Ze kent de Nederlandse arbeidsmarkt al 13 jaar. Ze is perfect tweetalig, kent de Poolse mentaliteit en weet haar medewerkers altijd te motiveren. Ze vindt die Pools-Nederlandse combinatie een voorwaarde voor een goede matching qua personeelsvoorziening. Voor een betrouwbare personeelsvoorziening via uitzendkrachten is het verstandig een ervaren bureau op de achtergrond te hebben voor de bewaking van een correcte loon- en premie afwikkeling. ARJA heeft de organisatie Flynth ingeschakeld om extra zekerheid rondom de loonadministratie te garanderen. De medevennoot van Janina is een paprikateler. Op basis van jarenlange ervaring in de omgang met Poolse uitzendkrachten weet hij precies waar de knelpunten kunnen optreden. De combinatie resulteert in een bijzonder effectieve personeelsvoorziening die voldoet aan de drie in de inleiding gestelde eisen.

Ewelina Stano en Iwona Brozek, twee medewerkers van ARJA verwoorden het als volgt:"Wij werken al vier jaar met veel plezier voor ARJA. We verdienen zoals het hoort en ontvangen ons loon altijd op tijd. De atmosfeer onder de collega's is prima en we doen ons werk dan ook met plezier. Mevrouw Krokos staat altijd voor ons klaar als er iets geregeld moet worden, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van ons BSN nummer en dergelijke. We raden dan ook iedereen aan ons voorbeeld te volgen".

Voor meer informatie:
ARJA uitzendbureau bv
Contactpersonen: Janina Krokos & Theo Jansen
T ( 053) 478 44 56
M (06) 83948908 (Janina Krokos)
M (06) 83948900 (Theo Jansen)
F (053) 478 44 57
E info@ARJA.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven