Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volg de activiteiten deze week op Facebook!

CBI organiseert seminar Madrid voor exporteurs uit Centraal Amerika

Madrid - CBI, het Centrum tot Bevordering van de Import uit ontwikkelingslanden organiseert deze week een Export Marketing seminar (Expro) voor een groep van 25 exporteurs uit Centraal Amerika, deelnemers van het Agro Food Export Coaching Programme (www.cbi.eu/agrofoodca). Naast trainingen wordt deze week de internationale beurs Fruit Attraction bezocht in Madrid. Tevens zullen de bedrijven een bezoek brengen aan Merca Madrid, de grootse versmarkt van Europa en staan verschillende bedrijfsbezoeken op het programma (laFuente Tomey, Supermercados Día, Cultivar, Eurobanan en Comarsa). Elke dag wordt er een update van de laatste activiteiten op Facebook gepost. Klik hier voor het laatste nieuws op Facebook

De doelstelling van het CBI is het bijdragen aan de economische verzelfstandiging van ontwikkelingslanden door versterking van de concurrentiepositie van bedrijven in deze landen op de Europese markt.