Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Continuïteit en zekerheid op uw fruitbedrijf

Dit jaar bestaat de coöperatie AB Midden Nederland 50 jaar. Vijftig jaar ervaring in de diverse vraagstukken op het gebied van personeel. Van de vijftig jaar worden fruitbedrijven al ruim veertig jaar voorzien van (tijdelijke) vakmensen uit de fruitsector. Een periode waarin leden van de coöperatie altijd centraal gestaan hebben en altijd centraal blijven staan. Continuïteit en zekerheid bij onze leden en op uw bedrijf. Daar gaat het om.



De coöperatie is ontstaan vanuit de behoefte naar continuïteit en zekerheid op bedrijven uit de agrarische sector. Al gauw sloten ook fruittelers zich aan. Als het op arbeidsongeschiktheid aankomt is niet iedere ondernemer verzekerd van hulp. Vaak is er wel een arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar daarmee wordt het werk, dat op het bedrijf gewoon doorloopt, niet gedaan. "De reductieregeling is voor iedere ondernemer een ware uitkomst. Bij ziekte kan ik zonder zorgen terugvallen op de betrouwbare en goede vakkrachten van AB Midden Nederland en dat tegen een mooi gereduceerd tarief." Aldus Anton van Wijk, een fruitteler uit 't Goy. De reductieregeling is een unieke regeling, die de ondernemer én het gezin al jaar en dag ontzorgt.


Frans van 't Lint

Continuïteit en zekerheid is de afgelopen tijd met de plukperiode voor veel fruittelers ook van groot belang geweest. In een zeer korte tijd moest de oogst weer binnengehaald worden. Een hectische periode waaraan veel geregel vooraf gaat en waarin niet altijd de tijd is om zelf de mensen te spreken en in te werken. Frans van Lint, fruitteler in Montfoort beaamt dit: "AB Midden Nederland is voor ons de leverancier van medewerkers voor de fruitoogst. Het wordt goed geregeld en zelf heb ik er geen omkijken naar. Het is fijn dat je er zeker van kan zijn dat het goed geregeld wordt." In zeer korte tijd zijn er dit jaar met de fruitoogst ruim 200 medewerkers extra ingezet om de fruittelers in de regio van AB Midden Nederland te kunnen voorzien tijdens de oogstperiode.

Bedrijfsverzorgers van AB Midden Nederland staan bekend om hun vakkundige en productieve snoeiwerk. De buitenlandse medewerkers daarentegen om hun goede werkmentaliteit en de wil om te leren. AB Midden Nederland heeft er voor gekozen om deze krachten te bundelen tot een snoeiteam voor in de boomgaard. Jaap Bikker, coördinator van dit nieuwe project bij AB Midden Nederland zegt hierover: "Het is een nieuwe manier om fruittelers wederom te ontzorgen en hulp te bieden in de komende snoeiperiode. De zekerheid van een hoge productie met hoge kwaliteit, tegen een lage prijs. AB werkt!"


Anton van Wijck

Continuïteit, flexibiliteit en zekerheid. Factoren die van groot belang zijn voor ieder bedrijf en waar je op wilt kunnen vertrouwen als u producten of diensten afneemt bij uw leveranciers. AB Midden Nederland doet dit al vijftig jaar, samen met de ondernemer, als coöperatie, staan we sterk in uw werk. Samen is goud.

AB Midden Nederland
Voorveste 17-19
3992 DC Houten
Postbus 82
3990 DB Houten
tel. 030-2292252
fax 030-2287701
E-mail: info@abmiddennederland.nl
www.abmiddennederland.nl

Publicatiedatum: