Jan Opschoor directeur coöperatie DOOR

Tholen - Jan Opschoor is sinds 1 oktober directeur van de nieuwe coöperatie DOOR. Hiervoor was hij dertien jaar werkzaam bij The Greenery, waarvan de laatste periode als product unit manager Vruchtgroente. "Dan komt ook het moment om te kijken naar iets anders", vertelt Opschoor en toen hij voor de nieuwe functie gevraagd werd, besloot hij ervoor te gaan.

Opschoor vertelt dat hij graag in de tuinbouw werkzaam wilde blijven. "En dicht bij de telers staan. DOOR is een duidelijke telerscoöperatie en gaat vanaf die positie breed de markt in." DOOR verkoopt haar product onder de merken Prominent, Purple Pride en Green Diamonds. De telers kent hij al omdat zij tot 2011 aangesloten waren bij The Greenery. Per 2014 zal ook paprika het assortiment gaan versterken.

In de nieuwe functie wordt zijn takenpakket flink verbreed. Daarnaast spreekt de omvang van het nieuwe bedrijf hem aan. "The Greenery, waar ik jaren met plezier gewerkt heb, is een grote organisatie: je zit in een unit met een team, met andere units en teams eromheen. Hier heb je een heel breed speelveld om beet te pakken: van personeelszaken tot commerciële zaken en het financiële gebeuren."

Opschoor volgt Ronald Grootscholten op, die als interim-directeur werkzaam was bij de coöperatie

Coöperatie DOOR U.A.
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
Tel: +31 (0) 174-286 237
info@doorpartners.nl
www.doorpartners.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven