Samenwerkingsverband Van der Valk Solar Systems en Eco Pro

Van der Valk Solar Systems gaat samenwerken met Eco Pro. Beide partijen zetten zich in voor het duurzaam opwekken van energie. Van der Valk Solar Systems is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van solar montagesystemen en Eco pro is specialist in energiebesparende producten, waaronder zonnepanelen.

Eco Pro wil Nederlanders ondersteunen bij het voorkomen van energieverspilling, het opwekken van duurzame energie en het effici├źnt omgaan met duurzame energie. Hun website bespaarbazaar.nl is in 2013 voor de derde keer verkozen tot beste webwinkel op de Thuiswinkel Awards. U kunt hier terecht voor kennis en inspiratie en voor de aanschaf van 1019 energiebesparende producten.

"Wij kunnen alleen scoren op prijs, kwaliteit, assortiment, levering en service als onze producten aan deze voorwaarden voldoen", aldus Hans Schoenmakers, directeur Eco Pro. "Van der Valk Solar Systems scoort hoog op alle punten. Hun assortiment voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ook de kant-en-klare systemen voor kleinere platte en schuine daken, de ValkBox en de ValkTriple, sluiten aan op de behoefte van klanten van Bespaarbazaar."Van der Valk Solar Systems heeft 50 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van lichtgewicht constructies. Sinds 2007 passen ze deze kennis toe op solarsystemen en zijn inmiddels een bekende naam in de solar branche. Op hun moderne machinepark van 20.000 m2 worden voortdurend producten ontwikkeld, gefabriceerd en getest met behulp van de nieuwste technologie├źn. "Wij zijn blij met de samenwerking met Eco Pro", aldus Denis de Vette, commercieel directeur bij Van der Valk Solar Systems. "We hebben inmiddels enkele projecten met Eco Pro naar volle tevredenheid uitgevoerd. Eco Pro heeft kennis van zaken en doet waar ze voor staat. Dit weten ook de vele klanten (via o.a. reviews en Trustpilot) te waarderen. Wij zijn er dan ook trots op dat onze producten via deze betrouwbare partner hun weg naar de klant vinden. Niet alleen in Limburg, maar ook daarbuiten."

Voor meer informatie :
Van der Valk Solar Systems
Zwartendijk 73
2681 LP Monster
W: www.valksolarsystems.nl
T: 0174-21 22 23
E: info@valksolarsystems.nl
 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven