Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BestChoice sugar snaps in een handige verpakking met nieuwe look

Special Fruit introduceert voor zijn kwaliteitslabel BestChoice een nieuwe verpakking voor de sugar snaps. BestChoice is een merk waarin kwaliteit, smaak, respect voor natuur, versheid en gezondheid centraal staan. Deze waarden hebben we ook vertaald in de verpakking. De vezelrijke peulvrucht zit daarom in een handig, kwalitatief zakje dat een moderne look kreeg. Het voordeel van deze nieuwe verpakking uit laminaatfolie is dat ze de milieubelastende punnets vervangt en een langere shelflife garandeert voor de consument. Ook krijgt het verse product een prominente rol op de verpakking. Het product toont haar kwaliteit in het doorzichtige stuk. Op de achterzijde vind je handige tips over de bereidings- en eetwijze. De peulvrucht kan bijvoorbeeld ook als snack gegeten worden en is dus meer dan alleen maar dagelijkse groente. Ze bevatten veel eiwitten, voedingsvezels koolhydraten en B-vitamines.



Special Fruit is gekend om zijn jaarrond aanbod en zijn samenwerking met leveranciers uit verschillende landen. Zij worden geselecteerd op basis van duurzaam handelen en produceren. Om het milieu te sparen, worden ze zo veel mogelijk verscheept naar Europa. In ons magazijn te Meer worden ze dan door Qualipack - een joint venture tussen Fair Fruit en Special Fruit – verpakt in zakjes met als voordeel dat het gewicht gekozen wordt door de klant. 
Publicatiedatum: