Oproep: Student International Horticulture & Business Management zoekt stage

Een opvallend bericht in de inbox: Andrei Girz studeert aan de HAS Hogeschool 's-Hertogenbosch en zoekt een stageplaats. Andrei zit in het derde jaar van de studie Horticulture & Business Management.

Andrei is gespecialiseerd in duurzame glasgroententeelt en focust zich daarbij op teelt in warme landen. Daar is vollegrondsteelt niet mogelijk door de temperatuur en de slechte kwaliteit van de grond. De internationale student is echter van mening dat mensen daar ook recht hebben op verse producten en niet afhankelijk zouden mogen zijn van voedsel dat in een container met ethyleen gerijpt is tijdens de vlucht vanuit Europa. "Die teelt is mogelijk, maar daarvoor is wel wat moeite en vastbeslotenheid nodig", vindt Girz.

Op het ogenblik loopt Andrei stage bij Priva op de afdeling Research & Innovation onder leiding van Peter Kamp. De student is op zoek naar een aanvullende stageplaats voor 15 weken. Andrei laat weten dat het voor veel studenten moeilijk is om een stage in de sector te vinden. De crisis en het feit dat veel bedrijven weinig interesse hebben voor het aannemen van studenten, spelen daarbij een rol en daarom kiest hij voor deze opvallende wijze.

Volgens zijn mentor is Andrei een bovengemiddelde, zelfs uitstekende student. Hij werkt hard, is zeer gemotiveerd, heeft leidinggevende capaciteiten en is vastbesloten zijn doelen te bereiken. 

Heeft u interesse in deze student en een interessante stageplaats, mail dan naar Andrei: AI.Girz@student.has.nl
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven