Kennisuitwisselingsbijeenkomst Greenport Holland

Greenport Holland Overheden organiseert een drietal bijeenkomsten die gericht zijn op het thema 'duurzaamheid'. De tweede bijeenkomst zal plaatsvinden op 10 oktober 2013 bij Scelta, een bedrijf dat uit paddenstoelen stoffen haalt die helpen het immuunsysteem te versterken.
 
De tweede bijeenkomst heeft als thema 'Businesscases met Waardevolle Inhoudsstoffen'. Het slimmer benutten van plantaardige reststromen en inhoudsstoffen draagt bij aan meer duurzaamheid.
 
Aan de hand van aantal praktijkcases met ondernemers en wetenschappers wordt bekeken wat knelpunten en succesfactoren zijn. Tevens wordt een antwoord geformuleerd op de vraag hoe de innovatiekracht van bedrijven uit het domein van Greenport Holland versterkt kan worden door slim gebruik te maken van kennis en ervaring die over inhoudsstoffen ontwikkeld is.
 
De bijeenkomst wordt georganiseerd voor personen uit het bedrijfsleven, onderzoek en overheid die op verschillende niveaus met 'waardevolle inhoudsstoffen en biobased economy' te maken hebben.


Bron: Agriboard

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven