Bezoek Indonesische ambassadeur

De Indonesische ambassadeur brengt op vrijdag 11 oktober een bezoek aan Noord-Holland. Het bezoek is ter voorbereiding op de handelsmissie naar Indonesië die in november van dit jaar zal plaatsvinden.
 
De ambassadeur wordt tijdens het bezoek geïnformeerd over de vele bedrijven die in de regio Noord-Holland zijn gevestigd en vooral over de kansen voor deze bedrijven om handel te drijven met Indonesië.
 
Ondernemers kunnen op deze dag aanwezig zijn bij de bijeenkomst 'Indonesië biedt kansen' bij Agriport A7 (Barendse DC). Voor ondernemers is er hier de mogelijkheid om informatie te verkrijgen over een eventuele handelsrelatie met Indonesië. De ambassadeur hoopt bij Agriport A7 zoveel mogelijk ondernemers te ontmoeten/spreken om de kansen en mogelijkheden die Indonesië heeft, bekend te maken. Kijk hier voor meer informatie over het programma.
 
De bijeenkomst is onderdeel van een dag vullend programma van de ambassadeur. De ambassadeur zal naast Agriport A7, tevens Enza Zaden in Enkhuizen bezoeken.


Bron: Agriboard

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven