Officiële overdracht Turkije-paviljoen aan Venlo GreenPark

Op zaterdag 28 september heeft de overdracht van het Turkse Paviljoen van de Floriade 2012 aan Venlo GreenPark plaatsgevonden. De overdracht is het resultaat van de waardevolle contacten tussen de regio en Turkse vertegenwoordigers ontstaan tijdens de Floriade 2012.

De overdracht vond plaats door de ondertekening van het overdrachtsdocument door mevrouw Beratiye ÖNCÜ, Commissioner General of Turkish Garden, de heer Özkan Aydin, Secretary General/ Central Anatolia Exporters Union, de heer Ömer Gündeslioglu, Board Member & D. Chairman of Ornamental Plants and Products Exporters Union, de heer Ismail Yilmaz, Board Member & D. Chairman of Ornamental Plants and Products Exporters Union en de heer Jan Linssen, directeur Venlo GreenPark. Bij de ondertekening waren ook aanwezig de heer Togan Oral (consul general), burgemeester Scholten van Venlo, burgemeester Delissen van Peel en Maas, burgemeester Van Rooij van Horst aan de Maas en burgemeester Gillissen van Venray. Tevens waren een aantal speciale gasten uit Turkije en Nederland bij de overdracht aanwezig.

In zijn speech sprak de heer Togan Oral, Consul Generaal van Turkije, de Turkse en Nederlandse aanwezigen toe. Hij gaf aan dat Turkse ondernemers klaar zijn voor samenwerking met Nederlandse ondernemers, met name in de agrarische sector. Daarnaast sprak hij de wens uit om in het Turkse paviljoen met regelmaat gezamenlijk zakelijke activiteiten tussen Turkse en Nederlandse ondernemers te organiseren.


Bron: Greenport Venlo

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven