P. Looije Verpakkingen: Voorspelbare kosten met het colliconcept

100% controle over de kosten van in- en ompakken

In-, om- en verpakken van groenten en fruit: het moet à la minute gebeuren. Het mag de kwaliteit van het product niet verminderen én de kosten moeten minimaal zijn. Daarom vraagt in- en ompakken om een professionele service provider die weet waar hij het over heeft. Veel importeurs en exporteurs van AGF-producten werken met P. Looije Verpakkingen. "Geen product of we hebben er ervaring in. En met het slimme colli-concept houden we de kostprijs scherp én voorspelbaar!"P. Looije Verpakkingen is al sinds 2001 thuis in het om- en verpakken van AGF-producten. "Iets anders doen we niet: we zijn echte specialisten. Als bedrijf houden we er een echt Westlandse cultuur op na. Aanpakken, meedenken met opdrachtgevers, niet moeilijk doen. Achter de schermen is P. Looije Verpakkingen professioneel georganiseerd. Snel schakelen is gegarandeerd. Door een grote pool aan uitzendkrachten zijn we in staat om flexibel op elke vraag in te springen. Uitzendkrachten zijn Poolse medewerkers, die goed zijn ingewerkt en bereid zijn om aan te pakken. Aan het hoofd van de ploeg staat een ploegbaas die altijd Nederlands spreekt."

Per opdracht het juiste team
"Voor elke opdracht beschikken klanten over mensen die het product kennen. Dat werkt sneller. Op veranderingen op de werkvloer spelen we flexibel in. Continu is er overleg met de ploegbazen. En elke ploegbaas onderhoudt weer het contact met uw bedrijfsleider. We zijn snel ter plekke. Met Maasdijk als uitvalsbasis staan we binnen de kortste keren tomaten om te pakken in Waddinxveen, mango's in Poeldijk, paprika's in Bleiswijk of peren in Barendrecht", vertelt Piet.

Voorspelbare kosten met het colliconcept
De kosten voor in- en ompakken inzichtelijk maken? P. Looije Verpakkingen werkt op collibasis: een vaste prijs per eenheid. Zo weet u van tevoren hoeveel in- en ompakken kost. En reken maar dat die prijs scherp is. Ervaring en slagvaardige medewerkers: die voordelen maken dat werken op collibasis voor uw bedrijf een groot verschil kan maken.

P. Looije Verpakkingen is SNA-gecertificeerd en bezit het keurmerk NEN 4400-1. Ook kent elke medewerker de HACCP-richtlijnen.

Voor meer informatie:
P. Looije Verpakkingen
Honderdland 177
2676 LT Maasdijk
Tel: 0174 - 523 202
info@plverpakkingen.nl
www.plverpakkingen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven