online verkoop succesvol voor LTO Vastgoed

Eerste internetveiling LTO Vastgoed brengt 15% hoger resultaat op

Afgelopen week heeft de eerste online verkoop bij LTO Vastgoed een uitstekend resultaat opgeleverd voor de opdrachtgever. De geboden prijs was bijna 15% hoger dan de vraagprijs. De verkoop vond plaats in de vorm van een veiling per opbod via internet.

LTO Vastgoed, de grootste agrarisch makelaar van Nederland, biedt deze dienst aan voor opdrachtgevers om het hoogst mogelijke resultaat te behalen bij verkoop van agrarisch vastgoed, grond en landelijke woningen. Via een eigen beschermde internetomgeving kunnen zowel openbare als besloten online verkopen georganiseerd worden.

Verschillende vormen van opbod en afslag zijn mogelijk. Naast de makelaar kunnen verkoper en notaris meekijken tijdens het proces. Zeker in de huidige economische tijd is een weloverwogen inzet van de nieuwste technieken noodzakelijk om als vastgoedadviseur de hoogste opbrengst mogelijk te maken voor de verkopende partij. De voorbereiding en afronding van de online verkoop worden door één van de circa 30 medewerkers verzorgd, waarbij de regionale ervaring en het landelijke kennisnetwerk van LTO Vastgoed deze dienst uniek maakt. Meer informatie en verwijzing naar de website voor online-verkoop is te vinden op www.ltovastgoed.nl.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven