kleine en kostenbewuste kunstmestmixer

QEP Holland presenteert de Micron mixer

QEP Holland breidt haar assortiment uit met de Micron mixer. Met deze kleine en zeer complete machine bieden wij een kwalitatief hoogwaardige kunstmestmixer aan tegen een aantrekkelijke prijs en met een korte levertijd. Deze kleinere meng-unit is met name geschikt voor de kleinschalige (professionele) tuinder van elk soort gewas. Hierbij valt te denken aan potplantenkwekers, boomkwekers en fruitteelt. De mixer is ook geschikt voor de buitenteelt. Kunstmest wordt door de unit gemengd met het irrigatiewater en kan een irrigatieoppervlakte van ca 0,5Ha tot ca 3,5Ha bedienen. De Micron mixer van QEP Holland levert een capaciteit tot maximaal 20 m3/uur.


 
Standaard wordt de Micron mixer gemonteerd op een kunststof europallet waardoor de machine gemakkelijk te transporteren is. De mixer is voorzien van een eenvoudig bedienbaar 4.3" touch-screen, een PLC besturing, een EC en pH regeling, 6 kranenuitgangen en een 100 liter mixtank. Extra opties zijn onder andere dubbele EC en/of pH sensoren, een uitbreiding van het aantal kranen, meerdere kunstmest regelingen, injectiekleppen voor het meegeven van gewasbeschermingsmiddelen en een literteller om de watergift volume gestuurd uit te voeren. Een andere optie is een uitbreiding naar een 7" breedbeeld touch-screen met ethernet aansluiting waardoor de mixer ook op afstand te bedienen is met een pc of smartphone.
 
De Micron mixer van QEP Holland is vanaf deze week leverbaar. De advies verkoopprijs voor het standaard model is € 5.975,-.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

QEP Holland
Strijkviertel 36 K
3454 PM De Meern
The Netherlands
T +31 (0)30 7601155
E info@qepholland.com
I www.qepholland.com


 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven