inschrijven mogelijk tot 1 oktober

Uitgebreid programma I-Demodagen 2013

Op 2 en 3 oktober 2013 organiseert Demokwekerij Westland samen met haar participanten I-Demodagen 2013. Het jaarlijkse evenement voor de glastuinbouw waar partijen met belangstelling voor techniek, innovatie en onderzoek met elkaar de nieuwe ontwikkelingen kunnen bekijken, bespreken en bediscussiëren. Er is een interessant en uitgebreid programma samengesteld en inschrijven daarvoor is mogelijk tot dinsdag 1 oktober 2013.
Beide dagen is er een programma van 13.30 – 20.30 uur.Programma
Op 2 oktober om 13.30 uur informeert Stefan Persoon (namens Telersvereniging TTO) de aanwezigen plenair over:'Innovatie en onderzoek van glastuinbouw in de toekomst ' en Richard van der Linde (CEO Lacquey) over 'Arbeidsautomatisering met robots, het gaat NU gebeuren' .
Rond 14.15 uur volgt de officiële opening van het innovatieve paviljoen 'Techno Centrum Glastuinbouw', door wethouder Theo Duijvestijn van Gemeente Westland.

Op 3 oktober zal Stefan Persoon (namens Telersvereniging TTO) wederom de aanwezigen inspirerend toespreken. Daarbij vertelt Ronald den Boogert (TNO) de aanwezigen over 'Geothermie in de glastuinbouw nu en verder' en zal Powerhouse een toelichting geven over de ontwikkelingen op de energiemarkt.

Na het plenaire gedeelte kunnen bezoekers de hele dag de beursvloer bezoeken, netwerken, een rondgang maken langs de diverse onderzoeken en uiteraard genieten van een hapje en een drankje. Het innovatieve diner zal tussen 18.00 uur en 19.00 uur plaatsvinden.

Eveneens kunnen bezoekers op beide dagen vanaf 14.30 uur diverse lezingen volgen; Hortilux Schréder, Honeywell, Metazet/Formflex, Jiffy, De Gier Drive Systems, WPS Horti Systems, TNO, Inno-Agro, Priva en Demokwekerij Westland verzorgen een lezing, die elk 30 minuten duurt. Op www.idemodagen.nl vindt u daarover meer.

Inschrijven
U kunt zich via de website www.idemodagen.nl inschrijven voor de I-Demodagen 2013.

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven