Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Graziani Packaging presenteert drie innovatieve verpakkingsoplossingen

Graziani Packaging produceert verpakkingen, vooral voor groenten en fruit, maar ook voor levensmiddelen (Ferrero, Nestle, Amadori en Bauli behoren tot de opdrachtgevers) en industriële producten. In 2012 beleverden ze 30 landen in Europa, het Midden-Oosten en Centraal- en Zuid-Amerika.



Marketing director Stefano Graziani: "Onlangs hebben we een investering gedaan in de nieuwste technologieën voor de productie van plastic straps. Momenteel zijn we de enige Italiaanse onderneming die zowel hoekstukken en straps gebruikt in het palletiseren van goederen."

Naast de producten die de corebusiness van de onderneming vormen, namelijk Magic-Corner ® kartonnen hoekstukken, Magic-Strap ® bandjes en Magic-Net ®, zal Graziani Packaging dit jaar drie nieuwe producten presenteren op Macfrut.



Hydro-hoekstukken (op de foto hierboven), volledig waterafstotend en 100% recyclebaar. Het product combineert de behoeften van de markt met die van het milieu.

Daarnaast zullen twee nieuwe merken, Magic-Flo ® en Magic-Stretch ®, worden gepresenteerd. Het zijn twee hoogwaardige kunststof folies, zeer resistent en zeer nauwkeurig. Dit zijn zeer belangrijke en fundamentele elementen voor de opslag en de presentatie van verpakte producten.

Stefano Graziani zal Macfrut 2013 bijwonen in de Graziani Packaging stand, Paviljoen B-Stand 182-183.


Contact:
Graziani Packaging

Via Del Macero, 9
47025 Mercato Saraceno (FC)
Tel.: (+39) 0547 373711
Fax: (+39) 0547 373740
Email: stefanog@graziani.com
Web: www.graziani.com
Publicatiedatum: