Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe site Van Nature brengt telers en consument samen

Teler en consument dichter bij elkaar brengen. Dat is één van de punten uit Van Nature's strategie en visie die afgelopen voorjaar gepresenteerd werd. Naast de reeds bestaande activiteiten die ervoor moeten zorgen dat teler en consument dichterbij elkaar komen, is er sinds maandag 16 september een nieuw middel bij: de nieuwe website versvandeteler.nl van Van Nature.




Op de website vertellen telers van Van Nature wat zij leuk, bijzonder of mooi vinden aan hun leven als teler en natuurlijk over hun product. Daarnaast zijn er diverse recepten op de website te vinden die gebaseerd zijn op de lekkere groenten van Van Nature. Op dit moment is dat nog een select aantal. Mettertijd groeit de website uit tot een overzicht van alle telers van Van Nature is de verwachting.

Naast de website is er ook een mobiele site beschikbaar. En natuurlijk zal 'Vers van de teler' ook op Facebook en Twitter te vinden zijn. Leuke weetjes, recepten, nieuwe telersverhalen….op de sites en via social media wordt het allemaal gedeeld.

In de nabije toekomst hoopt Van Nature de content van Van Nature ook in te kunnen zetten in het buitenland. De behoefte om meer over de herkomst van producten te weten is namelijk niet iets typisch Nederlands, ook op een aantal belangrijke exportmarkten speelt dat. Door middel van Vers van de Teler kan 24/7 informatie verstrekt worden over wie er achter de smaakvolle, gezonde en veilige groenten van Van Nature staan. Bovendien kan de dialoog met de consument heel direct gevoerd worden.

Bekijk de site op www.versvandeteler.nl

Publicatiedatum: