Westland-United genomineerd voor de beste skybox van Nederland

VoetbalZaken en BNR nieuwsradio gaan samen op zoek naar de beste skybox van Nederland. "VoetbalZaken is er voor ondernemers die van voetbal houden en met deze verkiezing geven we die ondernemers de aandacht die ze verdienen", zegt Kenneth Goudmijn, directeur van VoetbalZaken. De skybox van Westland-United is genomineerd.Westland-United is verheugd met deze nominatie, gastvrouw Marianne de Maa vertelt: "Westland United is een groep van 20 Westlandse bedrijven welke een gezamenlijke overeenkomst hebben, namelijk: gezellig kijken naar hun favoriete voetbalclub ADO Den Haag."

Spuitbedrijf R. van der Horst, BDO accountants, Betonwerk D. Verkade, EG Personeelsdiensten, J.B. Groep , Westland Adviesgroep behoren tot de betrokken bedrijven, evenals Nederpelt kwekerijen, Mart Zwinkels Kwekerij, Plantconnection / Plantcom bv, Biersteker Gevel- & Daktechniek, Arwin Lange Personeelsservice, Loonbedrijf Wim van Dijk, S. van Holstein transport, De uitzendspecialist, Marianne de Maa Fotografie, MeerDeur, Meer Gevelsystemen, De brasserie Mirell, Bij5, Garage van Nierop b.v. / Business Car Rent b.v., Greve Banden, Weverling Groenprojecten B.V., Kokosystems

Voor, tijdens en na de wedstrijd is er uiteraard veel gelegenheid tot zakelijk netwerken. Doordat alle leden (uit verschillende bedrijfstakken) steeds andere gasten meenemen, is er altijd een grote variatie aan publiek in de skybox aanwezig.

Tevens draag Westland-United ook maatschappelijk een steentje bij. Denk hierbij aan sponsoring van het jaarlijkse internationale ADO Den Haag jeugdtoernooi. De jeugdopleiding ontvangt van Westland-United eveneens een jaarlijkse financiële bijdrage uit de opbrengst van de voetbalpool die bij elke thuiswedstrijd gehouden wordt.

Daarnaast heeft Westland-United 3 jaar geleden positief gereageerd op de aanvraag van ADO Den Haag voetbalster Mandy van den Berg. Deze Westlandse speelde destijds bij de dames van ADO Den Haag en had een logistiek probleem, namelijk geen eigen vervoer. De ondernemers hebben toen voor haar een auto gekocht, waarmee ze naar haar trainingen en wedstrijden kon rijden.

Ook dit was een leuke combinatie van sport en samenwerken!
In het stadion bundelen de Westlandse ondernemers ook hun krachten. Diverse ruimtes in het stadion zijn opgefleurd met "Westlands" groen in de vorm van planten. De unit zelf is in stijl van een oud Engelse pub en er hangen 3 televisieschermen waarop presentaties van de bedrijven te zien zijn.

Voor, tijdens en na de wedstrijd is er uiteraard veel gelegenheid tot zakelijk netwerken. Doordat alle leden (uit verschillende bedrijfstakken) steeds andere gasten meenemen, is er altijd een grote variatie aan publiek in de skybox aanwezig."

Ook bedrijven (-clubs) kunnen op verzoek gebruik maken van de unieke locatie voor bijvoorbeeld netwerkborrels en vergaderingen.
Het contact met ADO Den Haag is goed zodat er ook altijd mogelijkheden zijn tot catering en een rondleiding door het hele stadion.

Stemmen
Op www.voetbalzaken.nl/besteskybox kan tussen 14 en 28 september gestemd worden op onze skybox. Westland-United verloot onder de stemmers een 2-tal toegangskaarten voor een wedstrijd en gezellige avond in de skybox, later dit seizoen!
Stuur de bevestigingsmail van jouw deelname voor 28 september door naar : info@westland-united.nl.

De vakjury (met o.a. Humberto Tan en Frank van den Wall Bake) beoordeelt op de criteria aankleding, rendement, bezetting en concept,
maar ook op basis van alle stemmen welke 10 skyboxen tot de beste van Nederland behoren.

In het programma BNR Sportzaken, elke zaterdag tussen 12 en 13 uur te beluisteren op BNR, zal er voortdurend aandacht zijn voor de verkiezing. De beste skybox wordt op 12 oktober door presentator Humberto Tan bekend gemaakt en in de uitzending geïnterviewd. Skybox Westland-United: Gezelligheid, zaken doen én topsport: een winnende combinatie!

Stemmen kan op de website: www.voetbalzaken.nl/besteskybox

Meer informatie over de skybox en onze leden : www.westland-united.nl
Of volg ons via Facebook of Twitter.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven