Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Primeur voor de AGF Beurs in Houten

Een speciale Dip voor de Hoeksche Chip



Ook dit jaar staat de Hoeksche Chips weer op AGF Detail. Hoeksche Chips is het product van drie telers die in 2005 besloten om van hun aardappelen chips te gaan maken. De smaak bleek onderscheidend en Hoeksche Chips is inmiddels bij veel groente- en speciaalzaken te vinden.



Het verschil met andere chips zit vooral in de pure aardappelsmaak en het gebruik van alleen natuurlijke ingrediƫnten. Nog steeds worden alleen eigen geteelde aardappelen gebruikt voor de productie van de chips, die op de boerderij gebakken worden. De ontwikkeling bij Hoeksche Chips staan niet stil, de bakwijze is aangepast waardoor het vetpercentage is afgenomen. Omdat de chips in transparante zakken zit, wordt er heel streng geselecteerd op uiterlijk en vorm. De consument ziet immers wat hij koopt.



Smaakgeheimen heeft de Hoeksche Chips ontdekt en een drietal dipsausen ontwikkeld voor deze speciale chips. Smaakgeheimen staat bekend als kleinschalige producent van hooggekwalificeerde sausen. Ook zij gebruiken alleen natuurlijke ingrediƫnten en dat proef je! Samen trekken Hoeksche Chips en Smaakgeheimen op met de mooie combinatie Hoeksche Chips en de Hoeksche Dip. Deze primeur wordt op de beurs in Houten gelanceerd. U kunt de combinatie testen op de stand bij Smaakgeheimen en op de stand van Hoeksche Chips. Degenen die op de beurs bestellen, mogen rekenen op een korting van 10 procent op de chips!



Vriendelijke groeten,
Henk Scheele
Hoeksche Chips
06-22905415
www.hoekschechips.nl

Publicatiedatum: