toch geen dijk om kas

Cor Disselkoen krijgt opnieuw toestemming voor kas Australië

De bouwplannen van Cor Disselkoen in Australiƫ lijken door te kunnen gaan. Volgens het Australische medium Port Stephens Examiner heeft Disselkoen toestemming gekregen voor de wijzigingen aan het 16,4 hectare grote project. In december kreeg Disselkoen al toestemming voor de bouw. Nu heeft hij ook voor het aangepaste bouwtraject toestemming gekregen.

Cor Disselkoen is welbekend in de sector vanwege zijn werk als AGF-handelaar. Als eerste koos hij jaren begin jaren '90 het BVO-pad (buiten de veiling om). Inmiddels is hij met zijn zonen actief in Australiƫ met de bouw van een 16 hectare grote kas waar tomaten, komkommers en paprika's geteeld gaan worden.

In december 2012 kreeg Maria's Farm Veggies toestemming voor de bouw mits er een aantal punten aangepast zouden worden. In januari 2013 diende het bedrijf zelf een aantal wijzigingen in. De plannen zijn volgens het artikel op 15 punten gewijzigd. Zo heeft het plan om een dijk rond de kas te bouwen om overstromingen tegen te gaan tijdens zware regenval, het niet gehaald.Bron: portstephensexaminer.com.au

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven