Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tom Wiersma en Jenke Peters naar C4C-groep

Met ingang van 1 september is Tom Wiersma aangetreden als sales director bij Lutèce en Jenke Peters als operationeel manager bij CNC Grondstoffen.

Jenke Peters (44) volgt Roelant van Herwaard
en op, die de functie van operationeel manager op interim basis heeft vervuld. De afgelopen 16 jaar werkte Peters in diverse operationele functies in de farmaceutische industrie bij achtereenvolgens Diosynth, Organon, Schering-Plough en MSD. Hij heeft als opdracht de bedrijfsvoering van CNC Grondstoffen verder te optimaliseren en professionaliseren en naar een volgende fase te loodsen. Peters: "Ik heb CNC Grondstoffen tot nu toe leren kennen als een open organisatie met enthousiaste en kundige medewerkers. Samen met de afdelingen hoop ik uitdagende doelstellingen succesvol af te ronden, waarbij we als team het beste uit onszelf halen en grenzen verleggen."

Tom Wiersma
Tom Wiersma (46) volgt Maikel van Bakel op als sales director bij Lutèce. Hij is zijn loopbaan gestart bij Honig. In 2001 is hij bij HJ Heinz gaan werken als key acccountmanager en daarna als business manager voor John West, waar hij verantwoordelijk was voor marketing & verkoop. Eind 2005 is hij bij HAK aangetreden als verkoop directeur. Wiersma: "Ik verwacht dat ik mijn kennis en ervaring in food van de afgelopen 22 jaar bij Lutèce kan gebruiken om de business verder te verstevigen en uit te bouwen. Het internationale karakter van Lutèce spreekt mij zeer aan, net als het verder inhoud geven aan de commerciële strategie met innovaties en nieuwe markten."


Publicatiedatum: