Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IPM Essen: nieuwe partnerbeurs in India

De IPM Essen, 's werelds grootste tuinbouwbeurs, heeft een dochter gekregen: de FLORATEC-IPM India, die van 22 tot 24 augustus 2014 in Bangalore gehouden zal worden. De beurs in India wordt georganiseerd door Media Today, de grootste mediagroep van India en organisator van vakbeurzen. Dhr. Nagvi, CEO van Media Today, verklaarde onlangs tijdens een congres in Bangalore dat hij erg blij is en trots is op het feit dat Media Today samen met de grote partnerbeurs IPM Essen een IPM-beurs in India zal organiseren.
 
Bangalore is de hoofdstad van Karnataka, een deelstaat met 50 miljoen inwoners en het grootste agrarische productiegebied van India. Volgens Egon Galinnis van IPM Essen zal het nieuwe partnerschap niet alleen de positie van IPM als 's wereld meest toonaangevende tuinbouwbeurs versterken, maar zal de IPM Essen ook aanzienlijk profiteren van nieuwe bezoekers en exposanten.
 
Publicatiedatum: